Снимка БулфотоЗдравният министър проф. Костадин Ангелов коментира решението на Румен

...
Снимка БулфотоЗдравният министър проф. Костадин Ангелов коментира решението на Румен
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Изборите ще се проведат в указаната дата от президента. Ние ще изработим всички изисквания за спазване на противоепидемичните мерки

Снимка Булфото

Здравният министър проф. Костадин Ангелов разяснява решението на Румен Радев за насрочване на дата за осъществяване на парламентарните избори. Той разкри и по какъв начин ръководещите се приготвят за вота.  Изборите ще се проведат в указаната дата от президента. Ние ще изработим всички условия за съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Това обви министърът на здравеопазването Костадин Ангелов по време на брифинг пред постройката на Министерство на здравеопазването, съобщи Novini.bg.

" Повече от два месеца работи екип и от Министерство на здравеопазването под управлението на вицепремиера Дончев. Този екип има задачата да създаде точно цялата логистика на провеждането на изборите. Те ще се проведат в указаната дата от президента. Ние ще изработим всички условия за съблюдаване на противоепидемичните ограничения, разискват се всички вероятни разновидности ", изясни здравният министър.

По-рано през днешния ден президентът Румен Радев заяви, че парламентарните избори ще са на 28 март идната година.

" Изборите би трябвало бъдат извършени в период, с доставени и лицензирани машини и с всички ограничения, които да подсигуряват правото на всеки българин на избор, с най-малък риск за здравето ", разгласи президентът.

Той прикани да се основат нужните условия от тези, от които зависи това – изборна администрация, изпълнителна власт и законодателна власт.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР