снимка БулфотоЗаподозрян за убийството на 64-годишен мъж в старческия дом

...
снимка БулфотоЗаподозрян за убийството на 64-годишен мъж в старческия дом
Коментари Харесай

Заподозрян за убийството в старческия дом във Варна е мъж, делил с покойника една и съща изгора

снимка Булфото

Заподозрян за убийството на 64-годишен мъж в старческия дом във Варна е 79-годишен мъж. Като причина за убийството се показва, че двамата си съперничили за една и съща жена, която също е жител на дома в курортния комплекс " Чайка ", пише  " Монитор ".

В момента обвиненият в убийството е настанен в профилирана психиатрична болница във Варна.

Сигналът за случая с умрелия мъж е подаден през вчерашния ден сутринта от шефката на Дома за възрастни хора „ Свети Георги “, оповестиха от ОД на МВР-Варна. При осъществения на място оглед, криминалистите са разкрили по тялото на мъжа травматични увреждания.

По информация от личния състав обвиненият за убийството не си спомнял нищо за случилото се. Според източници от следствието двамата възрастни мъже били с душевен проблеми - биполярно разстройство и деменция.

На 11 юли в дребните часове в същия Дом за възрастни хора избухна пожар в стаята на Стамен Стаматов, роден през 1932 година. По информация на санитарката мъжът не бил в положително психическо положение и постоянно буйствал.

Той провокирал късо съединяване откакто е дърпал кабели от климатика в стаята. Бил е опърлен и е умрял от задушаване. Вторият етаж, от стая в който потегля пожарът, бе напълно обгазен. Осем души бяха откарани и настанени във Военноморската болница и в УМБАЛ „ Света Марина “. Трима от тях починаха след това.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР