снимка БулфотоВсеки пленум на БСП беше обявяван за кървава баня,

...
снимка БулфотоВсеки пленум на БСП беше обявяван за кървава баня,
Коментари Харесай

Александър Симов: Всеки пленум на БСП беше обявяван за кървава баня, при която глави се търкалят на Позитано

снимка Булфото

Всеки пленум на Българска социалистическа партия беше обявяван за кървава баня, при която глави се търкалят на " Позитано ". 

Това разяснява през днешния ден Александър Симов, представен от frognews.bg.

Аз съм склонен с това, че братоубийствената война е нещо неприятно, само че имам проблем с датирането на началото й. Тя не е почнала преди една година, нито преди две години. Четири години Българска социалистическа партия беше в режим на непрекъснати медийни офанзиви, които се осъществяваха с интензивно съучастничество на доста наши приятели. И това е огромната истина за всичко, в случай че приемем, че офанзивите против видни социалисти са оказали въздействие на резултата какво да кажем за тази 4-годишна акция, в която Българска социалистическа партия беше съществена цел за всичко.

Трябва ли да напомням какъв брой нелепости съм изчел за Българска социалистическа партия през тези 4 години? 

То не беше единствено упрекната в авторитаризъм, в какво ли не. Всеки пленум беше обявяван за кървава баня, при която глави се търкалят на " Позитано " и по този начин нататък. 

Тоест, считам, че когато приказваме за това кой по какъв начин е почнал нещо, тъкмо тази медийна офанзива, апропо, ни лиши от външна страна, тъй като доста наши приятели обикаляха и споделяха, че от Българска социалистическа партия нищо не става и съгласно мен това са част от аргументите за резултатите и на европейските, и на локалните избори да бъдат такива. 

Твърди се, че нищо сходно няма като отговор, тъй като от 4 години се води отчайваща борба против Българска социалистическа партия. БСТВ не считам, че е фактор в тази война, тъй като аз нещо не си припомням предаване, когато някой важен социалист да е оплют, като се изключи хора, изключени от Българска социалистическа партия.

Пловдивската организация си заслужаваше огромна част от рецензията, постоянно сте можели да отговорите, само че онази медийна офанзива и разпра, която имаше с Българска социалистическа партия, ние не вкарваме като фактор в това, което се случваше. 

По никакъв метод това, за което приказваме, не стартира от през вчерашния ден, тъй че няма да се съглася. Четири години с интензивно присъединяване на социалисти борбата против Българска социалистическа партия не е серпантина за нито един момент. Много е елементарно в този момент да кажем, че виновността е някъде другаде. " Това съобщи пред Националния съвет на Българска социалистическа партия националният представител  Александър Симов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР