Снимка: БулфотоВсеки един в България може да бъде проверяван на

...
Снимка: БулфотоВсеки един в България може да бъде проверяван на
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Моите имоти са декларирани, всичко е изяснено

Снимка: Булфото

Всеки един в България може да бъде проверяван на база постъпили сигнали. Няма човек, който да бъде предпазен. Това е напълно обикновено и закономерно. Това съобщи пред публицисти зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в коридорите на Народното събрание във връзка със слуховете, появили се към жилището на финансовия министър Владислав Горанов, съобщи кореспондент на Novini.bg

,,Всичко, което е направено във връзка с моите парцели, е завършено. Не считам, че би трябвало да интерпретираме или да сътворяваме новини``, уточни Цветанов.

,,Всички политици в България са обществени като лица и като такива те би трябвало да заявяват имуществата си в съответните периоди. По отношение на моите парцели - всичко, което е трябвало да заявявам, съм го заявил, и то още преди да стартира да се занимавам с политика. Така че всичко е изяснено``, сподели още ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

,,За да няма спекулации, би трябвало да има обективнот и способените институции да си свършат своята работа``, отговори Цветанов на въпрос за оградата по границата.

,,Голямата ми щерка е кандидатствала на 4 места за работа, като е избрала да работи в Световната банка. Втората ми щерка учи в държавно учебно заведение, а третата е първокласничка, още веднъж в постоянно държавно училище``, показа пред медиите Цветанов, с цел да приключи всевъзможни спекулации и подправени вести по отношение на фамилията му.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР