Снимка: БулфотоВътрешният министър продължи войната си с прокуратурата.Този човек върши

...
Снимка: БулфотоВътрешният министър продължи войната си с прокуратурата.Този човек върши
Коментари Харесай

Рашков: Прокуратурата прави помен с чужда пита

Снимка: Булфото

Вътрешният министър продължи войната си с прокуратурата.

Този човек прави политическа активност. Това е целенасочеса политика против служебното държавно управление. Смятам, че ограниченията са подобаващи за равнището на болестта в нашата страна. Всичи би трябвало да се съгласим, че не може да не се вземат ограничения. Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков пред публицисти, откакто връчи трудовия контракт на олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова, който да се влее в редиците на Министерство на вътрешните работи.

,,Всяка една такава опозиция значи, че той е срещу ограниченията и държавното управление. За съответния случай в Благоевград мога да кажа, че индивидът, който по това време е бил в нетрезво положение, откакто се е посъвзел, се извинил в документално изказване. Надявам се тези ограничения да останат същите, само че това ще зависи от равнището на заразеност у нас``, добави министър Рашков, написа Novini.bg.

Ръководителят на силовото ни ведомство не спести и рецензиите си против прокуратурата във връзка със профилираната акция от събота, при която бе разрушен канал за трафик на мигранти. По думите на Бойко Рашков от държавното обвиняване отказали на Министерство на вътрешните работи да проведат взаимен брифинг за сполучливата интервенция, а по-късно те сами се похвалили.

Прокуратурата ни попречи да обявим нещо, по което е работено няколко месеца. Техният отвод да вземат участие в тази конференция и да не разгласяваме това, което сме създали, беше последван от тяхно изказване какви заслуги имат, а те в действителност нямаха разбиране какво са работили и какво са постигнали. За ТЕЛК-овете беше същото, изясни пред медиите Рашков.

Той посочи още, че такива интервенции е хубаво да бъдат съобщавани, защото с изключение на националния интерес на България, касаят и интереса на целия Европейски Съюз.

Такава политика прокуратурата има от дълго време. Спомняте си преди време, че обясняваше по какъв начин е работила и направила цялото следствие. Това е неточно, това е помен с непозната пита, дано да не присвоят труда на другия. Познаваме годините, когато основен секретар беше някогашният министър председател Бойко Борисов. Тогава трябваше той да дойде на място, с цел да го излъчат по малкия екран и да види обществото какъв брой работа е приключил, напомни още Рашков.

По отношение на заканите против ръководителя на Национална агенция за приходите Румен Спецов вътрешният министър уточни, че такива закани се насочат към " доста длъжностни лица ", само че въпреки всичко ще бъдат подхванати нужните ограничения, планувани по закон.

На въпрос за случая в Айтос, в който починаха трима души в следствие от пътно-транспортно произшествие, Бойко Рашков призна, че митингите на хората в града са изцяло обективни.

В реалност това е едно рисково кръстовище. За на следващия ден планираме с представители на ГДНП да посетим града и там с локалната власт да забележим кое би било най-удачното решение, изясни по тематиката той, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР