Снимка БулфотоУбиецът на 11-годишната Никол, който зверски преряза гърлото на

...
Снимка БулфотоУбиецът на 11-годишната Никол, който зверски преряза гърлото на
Коментари Харесай

Иван, убил зверски малката Никол в асансьор в Бургас, изнагля брутално

Снимка Булфото

Убиецът на 11-годишната Никол, който свиреп преряза гърлото на момичето с нож в края на предишното лято, е неудовлетворен от присъдата си и има намерение да апелира на втора инстанция при започване на 2019 година Това излиза наяве от известие на Апелативния съд в Бургас с графика за обсъжданите дело през идния месец.

14-годишният по време на убийството Иван Иванов получи 8 години затвор, а съдът дефинира сумата от 150 хиляди лева като кръвнина, която фамилията му би трябвало да изплати на почернените родители на Никол, написа " Флагман ". 

``
реклама

Изглежда обаче леката присъда, поради сериозността на стореното от Иван, не се коства обективна, както на фамилията по този начин и на самият палач, и те са решили да апелират, търсейки метод да понижат още периода, който младежът би трябвало да изтърпи зад решетките.

Припомняме, че делото по случая се забави известно време, защото експертизите за психическото положение на Иван се проточиха по-дълго от предстоящото. 14-годишният юноша до последно твърдеше пред съда, че е почтен, макар да бе признал за осъщественото още по време на разпитите. Версията за " по-голям от него възпитаник, който го натопил и заплашил " се тиражираше, както от татко му, по този начин и бранителя на момчето 

Дали обаче 8 години са задоволителни за такова зверско и меко казано безсмислено ликвидиране, е отворен въпрос.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР