Снимка: БулфотоЦветан Цветанов отправи ясно послание към всички негови опоненти

...
Снимка: БулфотоЦветан Цветанов отправи ясно послание към всички негови опоненти
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Целта не е просто да минем 4-процентната бариера, а да сме водеща партия

Снимка: Булфото

Цветан Цветанов насочи ясно обръщение към всички негови съперници на идващите парламентарни избори.

В тях Цветанов за първи път ще участва с новата си партия, само че все пак задачата му е да я трансформира във водеща у нас.

Политическа партия „ Републиканци за България “ ще взе участие независимо в идните избори, написа debati.bg.

Това сподели водачът на новата групировка Цветан Цветанов, откакто внесе документите за регистрация на партията в Софийски градски съд. По закон срокът за внасяне на събраните подписи след учредяването на партията е 3-месечен, а минимумът брой членове 2500.

От „ Републиканци за България “ са внесли  5717 заявки за участие. Инициативният комитет на партията беше показан на 20 септември и е формиран от 89 души. Седмица по-късно на 27 септември бе учредена и Политическа партия „ Републиканци за България “ при съществуването на 1123 души. След изборите Цветан Цветанов вижда партията на водещо място.

„ Водещо място, незaобиколим фактор и един поръчител за евроатлантическия път, който би трябвало да бъде защитаван “, съобщи той. Основната цел не е просто минаване на 4-процентната преграда, а доста повече, съобщи Цветанов.

Той уточни, че откакто приключат изборите, тогава към този момент ще стартират и съответните диалози с останалите политически обединения, които ще бъдат парламентарно показани.

„ Към сегашния миг мога да кажа какви са главните ни цели за секторните политики и в случай че фактически имаме припокриване с сходни платформи за ръководство на страната, ние бихме разговаряли, с цел да може фактически да се получи това, което и обществото чака, това, което чакат и българите живеещи в чужбина, а и това, което чакат и всички тези български жители, които работят както в частния бранш, само че по този начин също и в държавния уред “, съобщи той. Цветанов сподели, че най-неприемливи за диалог са Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и „ също по този начин ГЕРБ в този си профил, който сега е построен и взе участие интензивно в политическия живот на страната през последните 12 месеца “.

Изборите би трябвало да се проведат с доста повече наблюдаващи, сподели още Цветанов.

„ Това, което би трябвало фактически да се направи е да може фактически посредством медиите за всички тези порочни практики, които някой ще се опита да осъществя и в този избирателен развой, е хубаво да бъде давана публичност, с цел да може хората фактически да имат мотивацията, да имат нараснала изборна интензивност “   Цветанов разяснява и уволнението на журналиста Горан Благоев от Българска национална телевизия.

„ Много ясно, че може би някой, по някакъв метод несъмнено се тормози от сходни престижи, когато застават зад една политическа платформа “, съобщи още Цветанов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР