снимка: БулфотоТова е очаквана новина за мнозина. Днес бе дадена

...
снимка: БулфотоТова е очаквана новина за мнозина. Днес бе дадена
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на спортният тотализатор: Работим за навлизане на пазара на спортни залози

снимка: Булфото

Това е предстояща вест за мнозина. Днес бе дадена светлина по тематиката:

Надеждите на Българския състезателен тотализатор (БСТ) са, че ще стъпи на пазара със спортни залози напролет. Това съобщи изпълнителният шеф на държавното сдружение Любомир Петров, като дефинира годината за доста добра.

От тази година тотото влезе в нова роля след измененията в хазартния бранш, които го направиха единствен състезател на пазара на моментни лотарийни игри. Това породи високи упования към изпадналия в рецесия тотализатор. Педи време министърът на спорта Красен Кралев съобщи упования БСТ да завърши годината с 300 млн. лв. доходи, само че по-късно понижи доста сумата в изявленията си.

" Работим доста по тази тематика (за нахлуване на пазара на спортни залози). Надяваме се до пролетта да я имаме тази услуга на пазара и да я предлагаме интензивно. Има огромен забавен към спортните
залози с коефициенти. Впрегнали сме доста старания към тази задача. Дано да я осъществяваме ", сподели Петров, написа Дневник.

Това, което го имаме наземно - тотото, билетчетата, ще може да се играя през телефона. През тази нова платформа ще има и спортни
залози и онлайн казино. Планираме и огромно разширение на нашата мрежа за продажби на лотарийните билетчета и на тотото, с цел да можем да реализираме тези обороти, които желаеме ".

Петров съобщи, че БСТ е получил утвърждение за присъединение към " Евроджакпот ". " Имаме утвърждение от организацията, че ще ни включат както нас, по този начин и Румъния. Планира се разширението на играта да стигне до нас през 2022 година. Преговаряме с тях, в случай че може да го изтеглим по-рано, с цел да могат нашите играчи да вземат участие в най-популярната европейска игра. "

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР