снимка БулфотоСподелям критиките срещу президент Румен Радев по отношение говоренето

...
снимка БулфотоСподелям критиките срещу президент Румен Радев по отношение говоренето
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Президентът мина всички граници с говоренето си срещу турския президент

снимка Булфото

Споделям рецензиите против президент Румен Радев по повод говоренето му против турския президент Реджеп Ердоган.Наистина в даден миг има прекосяване на границите. Изявлението му против президента Ердоган и пакетирането му с премиера Борисов е такава линия. Не може един държавен глава да приказва против различен по този метод, както го направи Радев. Става въпрос за междудържавни връзки. Това съобщи водачът на столичните социалисти Калоян Паргов във връзка думите на Радев, че " Борисов е доверено лице на Ердоган ", съобщи .

„ Имаме всички шансове да спечелим тези избори. В момента ни следва една значима задача, а точно – смяната на България. Не бива да се концентрираме във вътрешнопартийните проблеми, които нищехме през предходната година ”, акцентира членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия Калоян Паргов в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA News. 

„ През последните 4 години Българска социалистическа партия потвърди, че е опозицията и непрестанно демонстрира, че може да бъде опция на настоящия модел. В момента би трябвало да създадем всичко допустимо това да се осъществя в тези избори ”, сподели още Паргов. 

Относно решението на Националния съвет на Българска социалистическа партия да изключи Георги Гергов от партията, Паргов разяснява: „ Преди 7 години Сергей Станишев и Димитър Дъбов предложиха за изключване Георги Първанов, Румен Петков и други, които бяха оформили АБВ. Тогава не дребна част от софийската организация, в това число и аз, напуснахме залата и не участвахме в гласуването. Оттогава това е кардинална политиката, която една част от градската организация следваме ”. 

И добави: „ Не участвах в гласуването за изключването на Иван Иванов от Варна, същото направих и с Георги Гергов. Считам, че не това е методът. В момента имаме други задания ”. 

„ Всяка една дата за изборите за нас е допустима, стига епидемиологичната конюнктура да разрешава естественото протичане на изборния развой. Това е главното предизвикателство тази година ", сподели още Паргов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР