Снимка: БулфотоСофийската градска прокуратура ще протестира определението на Софийския градски

...
Снимка: БулфотоСофийската градска прокуратура ще протестира определението на Софийския градски
Коментари Харесай

Прокуратурата ще протестира освобождаването на Йоан Матев

Снимка: Булфото

Софийската градска прокуратура ще стачкува определението на Софийския градски съд, с което през днешния ден беше променена мярката за неотклонение на подсъдимия Йоан Матев от „ задържане под стража “ в „ домакински арест “.

Прокуратурата не споделя изводите на правосъдния състав, с които е стимулирал решението си, а точно голословно дългия период на задържането на подсъдимия и понижен интензитет на догатката, че Йоан Матев може да се укрие, написа dariknews.bg.

Подсъдимият е бил предаден на съд по обвиняване за осъществено от него съзнателно ликвидиране на 15-годишния  Георги Игнатов . - по член 116, алинея 1, т. 6 от Наказателния кодекс.

Престъпното действие станало на 02.06.2015 година в Борисовата градина. Установяването на причинителя и привличането му към наказателна отговорност - през м. февруари 2017 година Девет месеца по-късно – през м. ноември 2017 година, Софийска градска прокуратура е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против Й.М. Оттогава се организира правосъдно произвеждане на първа инстанция. В хода му отбраната на подсъдимия е поискала осъществяване на разпити на нови 20 очевидци, в това число един, който понастоящем е в Обединеното кралство. Това искане е било признато от съда.

„ Фактът, че подсъдимият дълго време се е укривал, а за неговото определяне бе потърсено даже и съдействието на българските жители, както и тежестта на осъщественото действие, са водещите претекстове в законоустановения период да протестираме определението на съда “, разяснява представителят на основния прокурор Сийка Милева.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР