снимка БулфотоСлед участието на Николай Хаджигенов в сутрешния блок на

...
снимка БулфотоСлед участието на Николай Хаджигенов в сутрешния блок на
Коментари Харесай

Манолова към Хаджигенов: С ГЕРБ, с ДПС и с БСП в пазарлъци за правителство не влизаме

снимка Булфото

След присъединяване на Николай Хаджигенов в утринния блок на Българска национална телевизия и изказаната от него позиция, че евентуално ще са нужни и гласовете на Българска социалистическа партия за основаване на държавно управление, Мая Манолова остро реагира. " В разговори със статуквото за държавно управление не влизаме ", разяснява тя и акцентира, че изразеното мнение на Хаджигенов е персонално, а не на партията, написа. 

Според думите ѝ, под статукво се има поради ГЕРБ и Движение за права и свободи, като след това Манолова прибави и Българска социалистическа партия ( " С ГЕРБ, с Движение за права и свободи и с Българска социалистическа партия в пазарлъци за държавно управление не влизаме " ), само че по-късно съобщи: " Казали сме ясно - без ГЕРБ и Движение за права и свободи ".

Всъщност не е нужно господин Хаджигенов да е част от представителите на парламентарната ни група, в случай че желае да става министър с поддръжката на ГЕРБ, предизвести Манолова, до момента в който обясняваше, че двамата са съпредседатели на " Изправи се! Мутри вън! ", само че в този момент щяло да се образува парламентарна група, тя да излъчи представители, които да приказват от нейно име.

Категорично за нас е неприемлива сделка за министерски постове с поддръжка на ГЕРБ. " Никакви диалози от подготвени да се жертват за министри няма да бъдат подкрепяни ", сподели Манолова. И добави, че при " сходни жертви " се работи в " персонално качество " - т.е. " Изправи се! Мутри вън " може да се раздели с всеки, който го направи.

Татяна Дончева също се включи, като опита да омекоти думите на Манолова, като съобщи, че не пледира за никакви крайности - при въпрос ще се разделят ли с Хаджигенов. Дончева приказва в жанр, че Хаджигенов е нов в политиката.

Манолова обърна внимание и на предлагането на Бойко Борисов да обезпечи 10 депутати за образуване на държавно управление с мандат на Слави Трифонов. Според нея, това е обидно, тъй като Борисов третира депутатите като движимости.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР