Снимка БулфотоШуменска фирма набира международни шофьори в Пазарджик. Заплатата, която

...
Снимка БулфотоШуменска фирма набира международни шофьори в Пазарджик. Заплатата, която
Коментари Харесай

Шуменска фирма предлага от 7 000 до 9 000 лева заплата, но трябва да отговаряте на тези условия

Снимка Булфото

Шуменска компания набира интернационалните водачи в Пазарджик. Заплатата, която се предлага, е сред 3500 и 4500 евро, което прави съвсем сред 7 и 9 хиляди лв. месечно. Дестинациите са  в Централна Европа - Германия, Франция, Испания, Италия, Белгия, Австрия, написа " Марица ".

От претендентите се изисква да имат удостоверение за ръководство кат. С+Е и опит в оформяне на документи за интернационален превоз (CMR), както и карта за цифров тахограф. Месечното заплащане се образува по бонусна система на база пропътувани километри.  Не липсва и т. нар клас - водачите ще получават в допълнение по 30 евро месечно за всяка година стаж зад кормилото.

Справка в уеб страниците, предлагащи работа, демонстрира,че това не е единствената компания, която търси тираджии. В момента над 15 компании от София и Пловдив набират интернационалните водачи от пазара на труда в Пазарджик. Недостигът на фрагменти напълно естествено води и до атрактивни хонорари, с цел да могат да се привлекат мераклии. Заплати от порядъка на 3500 - 4500 евро ясно демонстрират,че рецесията в сектора се задълбочава, макар, че много пазарджиклии се препитават с този поминък. Мнозина от водачите признават, че това е сложна специалност, която практикуват най-много поради високите заплати.

Животът на колела не е е елементарен. И до момента в който превозвачите се оплакват, че е мъчно да се намерят положителни фрагменти, водачите се оглеждат за положителни предложения. Такива са разпоредбите на пазара.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР