Снимка: БулфотоШофьорът на автобуса, убил двама полицаи, остава в ареста.

...
Снимка: БулфотоШофьорът на автобуса, убил двама полицаи, остава в ареста.
Коментари Харесай

НОВИ РАЗКРИТИЯ: Шофьорът-убиец на буса с мигранти е увеличил скоростта преди удара

Снимка: Булфото

Шофьорът на рейса, умъртвил двама служители на реда, остава в ареста. Това реши през днешния ден Окръжният съд в Бургас.

По време на делото наблюдаващият прокурор съобщи, че обвиненият споделя, че се е опитал да спре.

Гранични служители на реда са опровергали изказванията му, че се е опитал да спре, с цел да избегне удара. Напротив - открито е тъкмо противоположното, че е нараснал скоростта директно преди удара с автомобила. Това демонстрира предумисъл.

" Престъплението, осъществено от Омар Мохамад Али Аднан, е очевиден удар против държавността. Това съобщи през днешния ден дежурният прокурор по делото Димитър Узунов.

Пред съда Омар се призна за отговорен. Каза, че изискал да натисне спирачката, само че тя отказала. Поиска да не е в затвор, тъй като бил малолетен.

По-рано през днешния ден българинът, който беше арестуван за това, че е продал рейса на трафикантите от злополуката в Бургас, при която починаха двама служители на реда, беше освободен.

Иван Попов е от Харманли и е притежател на хранилище за продажба на бракувани рейсове. Той е освободен заради липса на задоволително доказателства против него.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР