снимка БулфотоСещам се за последния кръг на футболното първенство –

...
снимка БулфотоСещам се за последния кръг на футболното първенство –
Коментари Харесай

Валери Жаблянов нападна и Корнелия Нинова, и Кирил Добрев

снимка Булфото

Сещам се за последния кръг на футболното състезание – чух, че Левски са пуснали тъжба против Ботев Пловдив за недаден червен картон и неотсъдена дузпа и не поздравили пловдивчани за успеха. „ Победата постоянно се потвърждава във феърплея – не може да има победа непременно ”. Така депутатът Валери Жаблянов разяснява за какво дружно с Красимир Янков излязоха от парламентарната група на Българска социалистическа партия, съобщи.

На пряк въпрос на Нова телевизия ще гласоподават ли дружно с ГЕРБ напусналите червени депутати в пленарна зала в Народното събрание, отговорът беше по-мъгляв. " Свободни електрони има единствено в химията ", съобщи Жаблянов и беше поправен, че са във физиката. Когато Корнелия Нинова мълчешком е подкрепяла ГЕРБ, няма по какъв начин да я подкрепим, продължи той и посочи, че не може да се разяснява, че напусналите Българска социалистическа партия ще обезпечават кворум в Народното събрание.

Достойнството не може да се крепи върху дългогодишни неистини и клюки за сътрудниците. Учудвам се, че Добрев влезе в Националния съвет след тази акция, продължи Жаблянов пред Нова телевизия. И упрекна, че доста хора били включени в настоящия Национален съвет, тъй като били с нечий лист. " Единственият аршин е персоналната честност (към това ръководство) ", акцентира депутатът. Какъв вид обновяване – някогашни министри на Жан Виденов като Румен Овчаров и Емилия Масларова са там, добави националният представител.

На въпрос за какво Жаблянов остава в Българска социалистическа партия, отговорът беше, че мисли, че е бил пореден и тъй като имало хиляди социалисти, които споделяли неговата позиция за водената от социалистическата партия политика.

" Тя и парламентарната група няма думата в Българска социалистическа партия ", продължи Жаблянов, съгласно който 4-5 души от групата си разпределяли времето за говорене в Народното събрание и правели заложници всички социалисти.

" Не одобриха въобще, че социализмът може да е знаме на тази партия ", сподели още Жаблянов, съгласно който Българска социалистическа партия се трансформира в дясна партия. И упрекна Кирил Добрев, че предпочел " да се качи с ездачката на умрелия кон ", като посочи, че Добрев бил споделил, че половината структури на Българска социалистическа партия били умрели коне.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР