Снимка: БулфотоСъс скок от осмия етаж на блок на ул.

...
Снимка: БулфотоСъс скок от осмия етаж на блок на ул.
Коментари Харесай

Бивш футболист се самоуби в Пазарджик

Снимка: Булфото

Със скок от осмия етаж на блок на ул. „ Дунав ” 4 в Пазарджик се самоуби бившият нападател на Хебър Атанас Иванов – Гумения.

Възпитаникът на треньора Иван Димитров е поставил завършек на живота си ненавършил 39 години, оповестява " Марица ". Хората от квартала са покъртени от случката. Първи безжизненото тяло на мъжа видял негов комшия от блока, който се хванал за главата и изгубил мозъка и дума, написа novini.bg.

„ След минути дошъл екип на незабавната помощ, който обаче единствено установил гибелта на Атанас Иванов.  Жизнената активност на самоубилият се била прекратена безусловно за момент, откакто тялото се срещнало със земята.

Чу се гърмеж, като че ли някои е хвърлил тв приемник, гледката беше страшна и разтърсваща, разясниха живущи във втория блок от „ Манастирите ”. Всички познаваха Наско като извънредно добър човек, който правеше път и на мравката, споделиха негови съседи от входа.

Иванов стартира да тренира футбол в школата на ФК Хебър в края на 80-те години при треньора Иван Димитров. Влиза в спортното учебно заведение и играе за Хебър. После за малко се мести в София, където дружно с набора си Иван Чушков се състезава за старшата на Септември (София), само че се завръща още веднъж в родния си отбор, с цел да продължи с футбола.

При мъжете на Хебър Иванов съвсем не е записвал публични мачове. Има такива в ранния интервал на Бенковски, както и за отбори от районния футбол.

От дребен си беше с интровертен темперамент и не допускаше доста хора покрай себе си. В последните години се затвори напълно, имаше и проблеми с душeвността. До последно е останал ерген. По-рано през тази година от заболяване умрял най-големия брат в фамилията, до момента в който Атанас е най-малкия. Той имал още двама живи братя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР