снимка БулфотоСамо за няколко часа полицията в силистренското село Ситово

...
снимка БулфотоСамо за няколко часа полицията в силистренското село Ситово
Коментари Харесай

Откриха 2-годишното момченце, изчезнало в Силистренско

снимка Булфото

Само за няколко часа полицията в силистренското село Ситово е разкрило момченце на 2 годинки от село Любен, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Силистра. Издирването е проведено неотложно, откакто през днешния ден в 13.00 часа бил подаден сигнал, че детето е в неопределеност, съобщи Българска телеграфна агенция.

В избавителните дейности били мобилизирани всички чиновници на сектора, присъединили се и петима доброволци от селото. Претърсени били обширни територии от аграрни земи и черни пътища.

Около три часа по-късно - в 16.30 часа - младши полицейски контрольор Стоян Николов разкрил детето в региона на кариерата край село Ястребна, отстояща на към 3 км от село Любен. Момченцето е в положително здравословно положение и към този момент е предадено на родителите си, се споделя в известието.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР