Снимка: БулфотоРешението за отнемането на моя допуск от класифицирана информация

...
Снимка: БулфотоРешението за отнемането на моя допуск от класифицирана информация
Коментари Харесай

Цацаров: Ако главният прокурор се казваше Христо Иванов, темата за реформа щеше да е приключила

Снимка: Булфото

Решението за отнемането на моя допуск от класифицирана информация на 14 януари януари. Премиерът разгласи за отнемането на моя допуск час по-късно. Направи се опит част от съществуващите проблеми да бъдат замаскирани като двама-трима души са оповестени за отговорни за всичко. Току що един депутат ме упрекна и в спадането на раждаемостта и демографската рецесия.

" Ще ви кажа каква е крайната цел, още от когато беше изборът на основния прокурор. Ако основният прокурор се споделяше Христо Иванов или Христо Бойкикин, тематиката за правосъдната промяна от дълго време щеше да е завършила. Не се усещам като Гешев, не приказвам от името на Гешев, аз приказвам от лично име ", сподели още Цацаров.

" Нито аз имам какво да кажа на Кирил Петков, нито той има какво да ми каже. Нито аз бих приел подобен диалог, нито той би приел подобен диалог. Не приказвам за никого, който е забъркан ", сподели още той.

" В 13:20ч. на 14 януари ми се даде документ за отнетия допуск. А някои приказват, че съм подал оставка поради отнетия допуск ", разяснява Цацаров.

" Аз познавам Христо Иванов още като беше министър на правораздаването на Бойко Борисов. На настояванията на Борисов той дава отговор единствено " Да, господин Борисов ". Този човек не може да ми каже по какъв начин да си правя работа ", добави той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР