Снимка БулфотоРазбра се какви са били първите думи на съдружника

...
Снимка БулфотоРазбра се какви са били първите думи на съдружника
Коментари Харесай

Георги Попов в съда: Върнах се по свое желание в България, искам да ми бъде наложена парична гаранция

Снимка Булфото

Разбра се какви са били първите думи на съдружника на Васил Божков пред българския съд. Специализираният съд гледа мярката за неотклонение на предприемача Георги Попов, апетитен за дясна ръка на Васил Божков. Попов е упрекнат за присъединяване в проведена незаконна група, ръководена точно от Божков.

В петък той беше върнат от Дубай в България и незабавно беше арестуван. Специализираната прокуратура желае за него най-тежката мярка " задържане под стража " или  " домакински арест ".

" Съобразили сме събитията и че той спомага на воденото следствие. Дал е подробни пояснения. Според нас и мярката за неотклонение „ парична гаранция ”, в подобаващ размер, евентуално също би осигурила задачите на ограниченията за неотклонение. Предвид обаче отговорностите на акстадиционното произвеждане, сме длъжни да представим обвинения пред съд ", сподели зам.-ръководителят на спецпрокуратурата Ангел Кънев.

В профилирания съд Попов съобщи, че се е върнал по свое предпочитание в България, с цел да се грижи за болните си близки и да почисти името си. Той изиска да му бъде наложена “парична гаранция ”, написа nova.bg.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР