Снимка: БулфотоПритеснява ме възможността една телевизия да манипулира общественото мнение.

...
Снимка: БулфотоПритеснява ме възможността една телевизия да манипулира общественото мнение.
Коментари Харесай

Валери Симеонов пред БНТ: Васил Божков се държи като дете, за 18-те обвинения нищо не казва

Снимка: Булфото

Притеснява ме опцията една телевизия да манипулира публичното мнение. Даде думата на Васил Божков и виждате какво се случва. Всичко това, което става, е опит за нагнетяване на политическото напрежение. И то от една телевизия, която потвърди какъв брой е значима малкия екран в актуалния свят.

Това заяви Валери Симеонов в ефира на " Още от деня " по Българска национална телевизия, написа Novini.bg.

,,Напомня на романа " Хладнокръвно " на Труман Капоти ", проучва водачът на НФСБ и Патриотите. - Този индийски или турски сериал почва да досажда. Божков се държи като дете. Управляващите вършат неточност. Не би трябвало да се обръща никакво внимание на тези неща, които пуска Божков. Те целят някакво напрежение, неразбория в страната. "

" Той нищо не е споделил за 18-те обвинявания против него. Точно по тази причина тези негови дейности са несериозни и по тази причина вниманието към него ще утихне. Важният въпрос е отговорен ли е или не, дължи ли 700 милиона или не. ", добави Симеонов.

,,Първата крачка беше национализирането на лотарията. И в този момент към този момент няма триене на талончета``, сподели водачът на НФСБ.

,,Би трябвало идващият да е Валентин Златев. Неговата активност на процедура е монопол. Превърнал се е надали не в единственият сътрудник на ръководещите. Със закона, който направиха преди година и половина, те се пробваха да ударят дребните търговци. Хората трябваше да пътуват от дребните градове и селата до огромните центрове да зареждат гориво. Поздравявам Владислав Горанов за концепцията за държавните бензиностанции, единствено по този начин може да бъде ударен картела и да бъде основана естествена пазарна среда ", завърши Валери Симеонов.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР