Снимка: БулфотоПрезидентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов коментира казуса

...
Снимка: БулфотоПрезидентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов коментира казуса
Коментари Харесай

Шефът на БФС за скандала в Черно море: Казусът с полиграфа се решава от компетентните органи, не от БФС

Снимка: Булфото

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов разяснява проблема с полиграфа, на който бяха подложени няколко футболисти на Черно море поради подозрения за симулативна игра, написа Блиц.

Той бе безапелационен, че този въпрос се взема решение от способените органи в страната, а футболната ни централа няма правораздавателни правомощния.

Михайлов благодари за поддръжката от Министерството на спорта и Българския състезателен тотализатор, като акцентира, че се мисли за бъдещето и развиването на футболните ни гении. Преди жребия за новия сезон в Първа и Втора лига бе показана топката " Адидас ", с която ще се играят мачовете и която всеки тим ще получи. За отборите ни от елита те ще бъдат 60 за всеки клуб, а за тимовете от Втора лига - 20. Третодивизионните тимове ще получат 10 топки. 

" Благодаря на Красен Кралев и Дамян Дамянов. Вече 4 години имаме тяхната поддръжка. Много е значимо всички тимове да са на равни начала с топките. Постигнахме смяна на инфраструктурата на доста игрища. Играе се на осветяване, множеството игрища във Втора лига имат положителни терени ", удовлетворен е Михайлов от съдействието със спортното министерство.

" Много е значимо всички тимове най-малко с топките да са на равни начала. За нас като футболен съюз е значима тази поддръжка. Дано разтеглим тази стратегия. Тази година ще бъдат 15 и 17-годишните. Да разтеглим и да обхване по-добрите школи ", сподели Михайлов при представянето на топките. 

Tой бе помолен да разяснява тематиката с футболистите на Черно море, минали полиграф поради подозрения в симулативна игра - " Тази тематика се взема решение от способените органи, а не от БФС. "

" Новият формат на шампионата всички го харесват - медии и малките екрани. Излъчват се всички мачовe ", акцентира Михайлов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР