Снимка БулфотоПремиерът на Великобритания направи важно изявление, свързано с мерките

...
Снимка БулфотоПремиерът на Великобритания направи важно изявление, свързано с мерките
Коментари Харесай

Джонсън: Може да отменим изискването за социална дистанция

Снимка Булфото

Премиерът на Англия направи значимо изказване, обвързвано с ограниченията против ковид.  Англия е напът за анулира условието за най-малко еднометрова обществена отдалеченост към края на идващия месец, сподели през днешния ден министър-председателят Борис Джонсън.

Това съобщи Ройтерс.

Правителството на Джонсън приготви пътна карта за поетапна анулация на ограничаващите ограничения, защото всеобщото имунизиране оказва помощ за сдържането на болестта. 21 юни е закрепен като дата, когато условието за обществена отдалеченост би трябвало да отпадне.

Запитан за тази опция по време на предизборна аудиенция в Северна Англия, преди вота за място в Народното събрание и избори за локална власт, Джонсън сподели: Мисля, че имаме в действителност добър късмет да можем да се освободим от условието за еднометрово разстояние.

Следващият стадий от държавните проекти за отваряне е 17 май, когато се чака рестриктивните мерки за пътешестване в чужбина да бъдат облекчени, само че не и анулирани.

Джонсън се изрече внимателно за този краен период. " Иска ни се да има известно отваряне на 17 май, само че не мисля, че хората в страната желаят напор на болест от чужбина. Трябва да сме доста, доста твърди и да сме допустимо най-предпазливи ", акцентира министър председателят, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР