Снимка: БулфотоПредложеният за министър-председател Пламен Николов обяви, че в неговата

...
Снимка: БулфотоПредложеният за министър-председател Пламен Николов обяви, че в неговата
Коментари Харесай

Пламен Николов: Предоверихме се на Манолова и Христо Иванов. Ще ни е като коз при нови избори

Снимка: Булфото

Предложеният за министър-председател Пламен Николов разгласи, че в неговата партия " ИТН " сас се предоверили на сътрудниците им.

" Възлагахме прекомерно доверие на " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме ". Може би не трябваше да го вършим в тази степен, само че това ще ни послужи като коз при едни възможни избори. Мисля, че тогава ще ги спечелим още по-убедително и няма да имаме потребност от нелоялни съдружници ", разяснява още Николов пред БНР.

Николов съобщи, че при гласуването на неговото отдръпване няма да съобщи нищо повече от това, което е показал във импортираното през вчерашния ден заявление: „ Аз съм се отказал, написал съм какви са ми персоналните аргументи. Няма какво повече да прибавя. По Конституция никой не може да ме накара да свърша нещо или да не свърша нещо “.

След две съвещания на Председателския съвет в Народното събрание стана ясно, че конституционната процедура по излъчването на кабинет с първия мандат би трябвало да бъде приключена, щом в Народно събрание има импортиран президентски декрет с номинация за министър председател. Най-вероятно точка първа от дневния ред на депутатите на следващия ден ще е гласуването на Пламен Николов като министър-председател. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР