Снимка: БулфотоПолицейската операция за задържане на извършители на тежко криминално

...
Снимка: БулфотоПолицейската операция за задържане на извършители на тежко криминално
Коментари Харесай

Задържаха трима мъже, отвлекли и пребили 35-годишен мъж от Русе

Снимка: Булфото

Полицейската интервенция за задържане на причинители на тежко престъпно престъпление е извършена на 1 и 2 февруари от чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ и Специализирано тактическо звено за бързи дейности при ОД Министерство на вътрешните работи  -  Русе, пише dunavmost.com .

Действията са осъществени под управлението на  Окръжна прокуратура  град  Русе , след получен сигнал за извършено  похищение  и нанасяне на телесна щета.

При следствието е открито, че на 31.01.т.г. трима, посредством потребление на физическа мощ и закани, незаконно са лишили от независимост 35-годишен мъж от  Русе , като са го извели от местоработата му, качили го в лек автомобил и принудили другар на пострадалия, да ги откара до посочено от причинителите място.

Там причинителите извели жертвата си от колата, нанесли му побой и се отдръпнали, оставяйки го в безпомощно положение. С фрактури на лицето мъжът е настанен за лекуване в болница.

В хода на подхванатите незабавни дейности криминалистите открили тримата нападатели - 25-годишни мъже – единият е арестуван на домашния си адрес, а другите двама - при опит да преминат държавната граница през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост “. Справка в полицейските регистри сочи, че двама от арестуваните са осъждани за безчинство и държане на наркотични субстанции.

Днес те са привлечени в качеството им на обвинени и с разпореждане на наблюдаващия прокурор от  Окръжна прокуратура  –  Русе  срокът им за задържане е продължен до 72 часа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР