Снимка БулфотоПлатихме за електронни винетки, не ги получихме, а вече

...
Снимка БулфотоПлатихме за електронни винетки, не ги получихме, а вече
Коментари Харесай

Десетки пазарджиклии ужилени за е-винетки, не им връщат парите 2 месеца

Снимка Булфото

Платихме за електронни винетки, не ги получихме, а към този момент втори месец не ни връщат парите. Това се оплакват десетки поданици от Пазарджик, които упорстват тол ръководството към АПИ да им се издължи, предава БНР.

Въпреки че терминалите на бензиностанциите са отчели неизвършена трансакция, се оказва, че при всеки опит да получат винетка, системата е теглила пари от разплащателните им сметки.

Един от случаите е на семейство Ненови, които на 1 януари са създали 3 опита да закупят електронна винетка от терминал. Без да закупят винетка, от разплащателната им сметка са изтеглени 291 лв..

От Агенцията " Пътна инфраструктура " ги препратили към Националното тол ръководство, само че връзката там е единствено посредством имейл:

“Те ни изпращаха някакви подготвени отговори “.

“Напишете си трите имена, номер на картата и последните четири числа за сигурност, което мен ме озадачи, тъй като аз съм приложил към молбата ми извлечение от банката. Там има посочена банкова сметка, Булстат и айбан. Написахме им, че ние сме дали извлечение от банката и те отново пускат същото известие, което ме наведе на мисълта, че това е електронно известие и го изпращат на всеки един “, разясниха те.

От регионалното " Пътно ръководство " в Пазарджик отхвърлят коментар. Потърпевшите ще провеждат протестна подписка.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР