снимка: БулфотоОриключи добрата серия на най-добрия ни тенисист Григор Димитров.

...
снимка: БулфотоОриключи добрата серия на най-добрия ни тенисист Григор Димитров.
Коментари Харесай

Григор се бори мъжки, но загуби във Виена

снимка: Булфото

Ориключи положителната серия на най-хубавия ни тенисист Григор Димитров. След няколко следващи мощни мача, довечера той загуби в четвъртфиналната фаза на шампионата от сериите АТП 500 във Виена.

След близо 3 часа игра и доста първокласен и хубав за наблюдение тенис Еванс победи след 7-6(3), 4-6, 6-3 и по този начин си обезпечи присъединяване в сигурно много непредвидения полуфинал против Лоренцо Сонего, дал единствено 3 гейма на международния №1 Новак Джокович.

Последният четвъртфинал в австрийската столица предложи доста забавни моменти и качествени разигравания, само че за жалост в последна сметка Димитров не можа да надгради след страхотните победи над Карен Хачанов и Стефанос Циципас и приключи присъединяване си в шампионата, пише tenniskafe.com.

Голяма заслуга по тази причина имаше Еванс, който изигра страховит дуел, в който бе доста нападателен, играеше самоуверено, с доста излизания към мрежата и позиция вътре в корта, от която създаваше големи компликации на българина.

Въпреки това Григор имаше своите шансове за триумф, само че основен бе ранният пробив на британеца в третия сет. Димитров по този начин и не съумя да го върне и по този начин британецът стигна до един от най-големите триумфи в кариерата си.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР