Снимка: БулфотоНяма индикации за предсрочни избори – БСП и ДПС

...
Снимка: БулфотоНяма индикации за предсрочни избори – БСП и ДПС
Коментари Харесай

Каракачанов разкри от какво зависи здравето на коалицията

Снимка: Булфото

Няма индикации за предварителни избори – Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не могат да бъдат опция. Това сподели вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов за Дарик. 

По думите му политическият живот на това държавно управление зависи от самото държавно управление. Според него осъществяването на програмата на държавното управление е в основата и това дали то ще довърши мандата си. Той даде за образец увеличението на приходите, като триумф на ръководството. „ Няма индикации за предстрочни избори. Алтернативата на това ръководство е ръководство на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, а това не може да бъде опция “, добави той.

По думите му що се отнася до търканията в обединението на Обединените патриоти, то нейното здраве зависи от здравия разсъдък и разговора сред сътрудниците, а не от това дали той ще е министър на защитата или не. Каракачанов уточни, че неговата работа е развиването на българската войска и нейното възобновяване.

„ Ако Волен Сидеров сложи въпроса да води листата на „ Обединени патриоти “ за европеските избори, този въпрос ще бъде прегледан креативен “, разяснява Каракачанов. За новия вицепремиер на мястото на Валери Симеонов - Марияна Николова, той уточни, че тя има опит в държавната администрация, има обучение и е специалист.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР