снимка БулфотоНе само до парламентарна, но и до конституционна криза

...
снимка БулфотоНе само до парламентарна, но и до конституционна криза
Коментари Харесай

Юристи: Може да се стигне не само до парламентарна, но и до конституционна криза

снимка Булфото

Не единствено до парламентарна, само че и до конституционна рецесия може да се стигне, в случай че депутатите не вземат решение по кое време да се проведат призеднтските избори, предупредиха през днешния ден адвокати. А националните избраници все още не могат да уточнят датата.

На съвещанието на Председателски съвет през днешния ден са били обсъждани разнообразни дати през ноември, само че в последна сметка не е определена нито една, съобщи през днешния ден.бг.

Атанас Атанасов от Демократична България изясни, че се е оказало, че не е ясно софтуерът за машините дали е благосъстоятелност на " Сиела ".

" ЦИК и компания " Сиела " към момента са в търговски разногласия и облигационни такива по повод благосъстоятелност, машини, узаконяване, кодове и всичко останало “, добави ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Според нея изходът от обстановката с машините е да се върне опцията за гласоподаване с хартиени бюлетини, за което ГЕРБ настояваше още при измененията в Изборния кодекс.

„ При всички случаи се печатат бюлетини. За последните избори отпечатаните хартиени бюлетини са били на стойност 7.5 млн. лева “, уточни тя.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР