Снимка БулфотоНай-добрият български тенисист Григор Димитров заяви, че не се

...
Снимка БулфотоНай-добрият български тенисист Григор Димитров заяви, че не се
Коментари Харесай

Гришо има проблем с рамото, чака решението на лекарите за София

Снимка Булфото

Най-добрият български тенисист Григор Димитров съобщи, че не се усеща физически добре след двата шампионата в Австралия. Българинът разкри, че е почувствал съществени болки в рамото в последните мачове от Аустрелиън Оупън, съобщи Gong.bg. Първата ни ракета е направил нужните прегледи в Монако преди да отлети за България и разгласи, че чака решението на лекарите, заяви Дарик. 

Както е известно, международната тенис звезда и българска гордост Григор Димитров би трябвало да пази купата си от предходната година на едно от най-големите спортни събития у нас - DIEMA XTRA Sofia Open. Турнирът от сериите АТП 250 ще се организира сред 4 и 11 февруари в „ Арена Армеец. Първата ни ракета кацна на родна земя в петък в 14:00 часа.

" Винаги има напрежение. Най-голямото напрежение идва от самия мен. Понякога тялото просто не желае. Вчера бях в Монако, направих прегледи, тъй като не се усещах добре в края на шампионата. Рамото ме болеше, въобще не се усещах добре. Трябваше да намеря способи да се възвръща. Никога не желая да играя шампионат, в случай че не се усещам добре. Резултатите ще дойдат до няколко дни и се надявам всичко да е наред, с цел да се включа на равнище. Имах изключителни болки в последните дни. Понякога не можеш да вървиш против тялото си. Дал съм си отмора оптимално тези дни.  В идващите дни ще знам сигурно повече. Не мога да давам никакви обещания. Когато схвана повече, ще споделя с всички вас ", призна Григор.

„ Турнирите в Австралия са едни от най-хубавите за мен. Имаше много тежки мачове. Мач след мач почнах да влизам във форма, само че в действителност доста се поизморих. Можеше да играя и по-добре, само че още не бях влязъл в небоходимата форма. Надявам се с месеците това да се усъвършенства. Почивката ми беше единствено седмица в края на предишния сезон и на идната бях още веднъж с фитнес треньора ми. Не чаках всичко толкоз бързо да се случи. Също по този начин не скърбя за нищп. Това е един добър път, направих верните неща през сезонна. Нещата вървят добре ", добави той.

" Ще помислим и ще поговорим с тима, в случай че въпреки всичко лекарите ме посъветват да запазя рамото си.Това не е елементарно решение за взимане. Тук поддръжката е неповторима, обичам да играя. Да се надяваме, че ще съм подготвен да вземам участие ", сподели още първата ни ракета.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР