Снимка БулфотоНадежда Нейнски призна, че също се е изправила очи

...
Снимка БулфотоНадежда Нейнски призна, че също се е изправила очи
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Мъжът ми и аз бяхме болни от ковид, лежахме в болница в Турция

Снимка Булфото

Надежда Нейнски призна, че също се е изправила очи в очи с ковид. Семейство Нейнски е лежало в  болница  в  Турция , където се е лекувало заради утежняване на болестта. Това описа Надежда Нейнски в ефира на Дарик радио. По думите ѝ откакто положението им се утежнява, дружно със брачна половинка си – Светлин, прекарват една седмица в болнично заведение в Анкара. Там са били лекувани, само че без вентилиране с О2.

Бяха тежки дни и за двама ни “, каза  дипломат ът ни и добави, че е била впечатлена от цялостната организация на системата. „ Няма значение дали си най-обикновен човек,  посланик  или министър – за всички се ползва една и съща процедура и тя се следва доста прецизно “, описа още тя, написа dunavmost.com.

Санкциите в  Турция  са доста съществени, всички носят маски, а през уикендите работят единствено магазините от първа нужда. Заведенията не работят доста от дълго време, съвсем всички заведения за хранене са се организирали и правят доставка, изясни ограниченията в съседката ни Нейнски.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР