Снимка: БулфотоНа протеста няма никакви искания в раздела, в който

...
Снимка: БулфотоНа протеста няма никакви искания в раздела, в който
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Нарочно протестите нямат лице, защото целта е да има предсрочни избори

Снимка: Булфото

На митинга няма никакви претенции в раздела, в който ние работим – за условия на труд, за заплати, за данъчна система. Тези неща отсъстват. Ако бъдем напълно прецизни, в Конституцията е ясно, че сдруженията на жителите и ние сме посочени поименно – „ включително и синдикатите “, не могат да си слагат цели и задания присъщи на политическите партии. Политическите париите са тези, които могат да вземат участие в политическия развой “, съобщи президентът на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов в „ Тази неделя “ по бТВ в отговор на въпроса какво е позицията на професионалните организации за продължаващото към този момент 38 дни гражданско неодобрение.

„ Ние по-старите направихме да е допустимо тези хора (протестиращите) да искат  това, което желаят, тъй като когато ние започнахме това, беше невероятно и не полицията пазеше протестиращите, а полицията пазеше от протестиращите. Полицията биеше нас, когато протестирахме, а в този момент чакат полицията тях да пази. Тези неща не са естествено събитие, хора са се борили за това – ние от предходните генерация “, сподели Манолов, написа Novini.bg.

Лично той не взе участие на митингите в този момент, за разлика от предходните през 2013 година, тъй като там има „ куп хора, с които не може да застане един до друг “, „ които надничат зад гръбчетата и споделят: „ Ето в този момент тия ще ни свършат работата, а ние след това ще седнем на меките кресла “.

Президентът на КТ " Подкрепа " е склонен, че има хора, които дърпат конците зад кулисите в България , само че ние си " избрахме да живеем в този свят, ръководен от финансовата олигархия.

„ Ние сме на страната на митингите “, съобщи Манолов и означи, че митингите вземат участие доста представители на КТ „ Подкрепа “, само че не „ развяват байраците “ на синдикалната организация.

„ Ако някой желае аз да бъда там, ще пристигна и ще ми каже какво предлага, когато седне в дебелото кресло и аз да му кажа какво желая, в случай че той пристигна и като си поприказваме, и в случай че гледните ни точки се срещнат, тогава може да излезем и с байраците. Ама по този начин – „ ние сме за високи идеали, ние сме за системата и такова “ – това е за неинтелигентни хора, само че в случай че някой пристигна с съответни предложение, тогава диалогът става друг “, съобщи Манолов.

Според синдикалния водач актуалният митинг преднамерено „ няма лице “, тъй като единствената му цел е да има предварителни избори и длъжностен кабинет.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР