Снимка: БулфотоМоника Станишева разпространи изявление относно разпространената информация, в която

...
Снимка: БулфотоМоника Станишева разпространи изявление относно разпространената информация, в която
Коментари Харесай

Моника Станишева проговори за скандала с ЧЕЗ и Гинка Върбакова

Снимка: Булфото

Моника Станишева популяризира изказване по отношение на публикуваната информация, в която се замесва името и компанията й в договорката с ЧЕЗ.

“Опитът да бъда забъркана с „ Инерком “ е подправена вест ”, декларира тя, написа novini.bg.

Публикуваме цялостния текст на изказването на Станишева:

" Като човек с повече от 20-годишен опит в публицистиката и във връзките с обществеността, не съм и подозирала, че технологията на черния ПР ще доближи до такова дъно в устрема на някои политически сили да се разтоварят от голямото гражданско напрежение.
Късно нощес уважаваният от мен вестник „ Капитал “ разгласява информация, в която замесва моето име и името на компанията, която ръководя – „ Актив Груп “, с " Инерком България " и договорката с ЧЕЗ.
Длъжна съм изрично да заявя, че нито аз персонално, нито „ Актив Груп “ като организация имаме нещо общо с ПР-обслужването на госпожа Върбакова или притежаваната от нея компания. А опитът да бъда забъркана с компания „ Инерком “ изрично е подправена вест.
Добре знае се, че всеки човек с по-висока компютърна просветеност може да промени мета данните на документите във всеки файл.
Учудващо е, че една политическа мощ, която претендира да бъде сериозна, може да употребява медийни спекулации, неосновани на обстоятелства, за своя политическа декларация.
Категорично декларирам, че няма да разреша името ми да бъде замесвано в сходни нелепи сюжети и че всеки, който популяризира погрешни изказвания за мен, ще би трябвало да ги потвърди в съда ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР