снимка БулфотоКомисията за финансов надзор се зае да разследва случая

...
снимка БулфотоКомисията за финансов надзор се зае да разследва случая
Коментари Харесай

Комисията по финансов надзор нищи случая с 9-годишното момиченце, което трябва да връща дълга на майка си

снимка Булфото

Комисията за финансов контрол се зае да проверява случая с 9-годишното момиченце, което би трябвало да връща дълга на майка си, която почина неотдавна в злополука, съобщи.

Причината е, че от компанията желаят експертиза дали Юлия е била пияна.

Юлия Ангелова беше прегазена през юли м.г. от водач, който избяга. Тя се прибирала пешком вечерта от бар в Созопол. Първоначално хванала такси, само че след това слязла поради високата сметка. Докато ходела по пътя, кола я блъснала и избягала.

От Министерство на вътрешните работи бързо откриха фотография от пътна камера на колата, която я е блъснала. Шофьорът обаче се криеше. След няколкомесечно следствие той бе открит и даже арестуван за 24 часа, само че пуснат без никакви обвинявания поради липса на доказателства.

КФН ще предприеме необходимите ограничения в границите на законовите си пълномощия, с цел да извърши детайлна и незабавна инспекция по случая, увериха от Комисията. Към сегашния миг в Комисията не е постъпвала тъжба от наследниците на починалото лице.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР