снимка БулфотоКазусите с канадското гражданство на Кирил Петков и кражбата

...
снимка БулфотоКазусите с канадското гражданство на Кирил Петков и кражбата
Коментари Харесай

ИТН спира атаките към Кирил Петков и Асен Василев, обяви Филип Станев

снимка Булфото

Казусите с канадското поданство на Кирил Петков и кражбата на интелектуална благосъстоятелност от Асен Василев са към този момент в съда и не са в настоящия дневен ред. Това сподели пред БНР Филип Станев от Има Такъв Народ.

„ Нека да се произнесат способените институции, дано да създадем по този начин, че да съблюдаваме до дъно закона и да престанем с взаимните обвинявания, с войните, със словесните борби ". Станев акцентира, че главният зложелател на протестните партии са ГЕРБ и Бойко Борисов.

Той съобщи, че ще има промени в листите на Има Такъв Народ за идващите избори.

„ Слави Трифонов стои с цялото си име и престиж през цялото време. Със Слави Трифонов даваме образец на останалите по какъв начин не е наложително партийният водач да бъде бащица на нацията - да застане отпред и да поведе към светлите съдбини. Без обединяване на нацията не може да се случи нищо положително, тъй като не може един човек да оправи нещата “, това разяснява Станев ролята на водача на Има Такъв Народ във връзка с новите избори.

„ Петър Илиев в никакъв случай не е бил член на Има Такъв Народ, той беше наш съветник по време на референдума. Той в никакъв случай не е бил политическо лице, с нас е общувал като специалист. Ако Илиев бъде глобен от тази Етична комисия, той носи своята отговорност за това, което е направил доста обратно във времето. Това се е случило във време, когато ние даже не сме работили с него по референдума “, съобщи сценаристът. Станев беше безапелационен, че Има Такъв Народ няма проблем с кадровата политика.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР