снимка БулфотоКатер издирва момеч в морето в Китен, след като

...
снимка БулфотоКатер издирва момеч в морето в Китен, след като
Коментари Харесай

Две сестри били повлечени от морето в Китен, едната я търсят с катер

снимка Булфото

Катер търси момеч в морето в Китен, откакто бе повлечено от вълните.

То било с другите си две сестри на отмора с родителите си. Отишли да плуват в морето на плаж „ Атлиман “ в неохраняемата зона на залива наоколо до ММЦ, съобщи Флагман.бг. Двете от тях влезнали във водата и мигновено били повлечени от мъртвото неспокойствие, което в последните дни е безусловно страховито, a третото момиче останало на брега.

Млад мъж е видял протичащото се и се втурнал да избавя децата. Успял да извади едното момиче, само че на другото нямало по какъв начин да помогне по едно и също време и вълните го отнесли във вътрешността.

В момента тече акция по издирването му с катер на гранична полиция и дрон на инцидентен жител, който е бил на плажа. Детето, което е извадено от морето, е било обдишано и реанимирано на място и избавено. В момента пътува с кола за спешна помощ към болничното заведение в Бургас. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР