снимка БулфотоИзлязоха резултатите от аутопсията на 47-годишният благоевградчанин, който почина

...
снимка БулфотоИзлязоха резултатите от аутопсията на 47-годишният благоевградчанин, който почина
Коментари Харесай

Според аутопсията: 47-годишният благоевградчанин е починал от остра вирусна инфекция

снимка Булфото

Излязоха резултатите от аутопсията на 47-годишният благоевградчанин, който умря в дома си няколко дни след имунизация с " Астра Зенека ". Според резултатите той е умрял от остра вирусна зараза, която е останала нелекувана и е  поразила вътрешните му органи, пише .

Мъжът е бил с КОВИД-19 и не се е лекувал, с цел да се стигне до съдбовния излаз, настояват медиците, след направената му аутопсия. Така версията, че е починал след имунизиране, отпадна. 

Припомняме, че 47 годишният бе открит мъртъв от околните си, които бяха безапелационни, че причина за гибелта е направената ваксина.

Проверка на struma.com през вчерашния ден откри, че не преди два дни е имунизиран, а на 11 март, дружно с майка му. Ваксината е сложена в РЗИ. Той издъхна в нощта против 17 март. По случая върви инспекция в РЗИ, а някои настояват, че роднините му са поискали и прокурорска инспекция.

" Ваксината няма нищо общо със гибелта на Ивайло, имал е и тежки съпътстващи болести ", споделиха от болницата в Благоевград.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР