Снимка: БулфотоИзлизам на протест за оставка на правителството, на президента

...
Снимка: БулфотоИзлизам на протест за оставка на правителството, на президента
Коментари Харесай

Марешки: Излизам на протест за оставка на Радев и на всеки, който се сетите. Ще замервам журналистите с яйца и домати

Снимка: Булфото

Излизам на митинг за оставка на държавното управление, на президента и на всеки, за който се сетите, само че няма да препречвам кръстовища, а медии. Това сподели в изявление за „ Здравей, България “ по Нова телевизия водачът на „ Воля “ Веселин Марешки, написа " Флагман ". 

Той се закани да замерва публицисти с яйца и домати. 

Протестирам против блокадите, а не против справедливите претенции на хората, които през  
целия преход се усещат неудовлетворени, разясни депутатът. 

На въпроса какво са му отговорни медиите той отговори с „ а каква е виновността на жителите на Варна, че блокират техния живот, а не общината или държавното управление? “.

„ Ще нападаме медии по същата логичност, по която някои хора стоят на Орлов мост и замерят други жители, които минават край тях и си изричат мнението с каквото намерят за добре. Няма логичност в това. Абсурдно е “, разяснява протестърът от „ Воля “. 

„ Може да блокираме и централата на Христо Иванов с искане за оставка на президента и на държавното управление. Разбирате ли какъв брой е неуместно това да блокираш нещо, което няма нищо общо с това, против което протестираш? “, попита той.

„ Станах жив очевидец на така наречен блокировщици, които си правеха селфита с блокирани жители в София и ги псуваха. Те повтаряха „ видяхте ли по какъв начин ги прецакахме “, само че прецаканите не са политиците. Тези, които блокират кръстовища, оказват помощ на държавното управление да се бетонира, тъй като пречат на естествените хора да се трудят и да си изкарват прехраната “, акцентира Марешки. 

„ Подкрепям хората, които са на улицата и ги приканвам оптимално бързо да изхвърлят такива като Христо Иванов, Мая Манолова, Лупи, които се пробват да яхнат митинга. Протестиращите се събират в триъгълника на властта. Те не вървят да блокират кръстовищата “, добави той.

Не желая да давам мощ на такива, които са ги гонили с камъни, да се върнат и да се вършат на спасители, показа водачът на „ Воля “. 

„ Христо Иванов няма нищо срещу да си приказва с Ламбовски за Маджо, само че не пред камерите. Това е доста срамно. Когато е в парк Росенец, желае всички да го снимат, а приказва ли се за задкулисието, което е същинското му лице, може да се разисква, само че като му свърже предаването онлайн. Нека да излезе пред хората и да си организира този диалог намерено! “, добави той.

Той показа, че социолози са го посещавали в офиса, с цел да му оферират „ Воля “ да е измежду партиите, които имат максимален късмет да са в идващия парламент. 

„ Дават се хиляди левове за повдигане на процентите в социологическите проучвания. Аз имам пари и мога да си разреша това, само че не е почтено. Идват от една социологическа организация и ми споделят, че имаме 5%, само че отхвърлям да платя и на другия ден оповестяват данни за 3,5%. Няма да вземам участие в такива игри с изкривени данни. Първо оферират пиар за 40 000 лв., а след това падат на 10 000 “, сподели още той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР