Снимка БулфотоИспанско село се опитва да открие кой е човекът,

...
Снимка БулфотоИспанско село се опитва да открие кой е човекът,
Коментари Харесай

Мистериозен дарител зарадва жители в испанско село с пликове с пари

Снимка Булфото

Испанско село се пробва да открие кой е индивидът, изпратил на към 15 души пликове с разнообразни суми, съобщи Франс прес, представен от Българска телеграфна агенция.

От една седмица този великодушен и неизвестен донор пъхал в пощенските кутии на жителите на село Вилярамиел, в Северозападна Испания, пликове с по 50, 70 и даже 100 евро. Някои от щастливите получатели намирали в кутиите си единствено кафеви пликове със съответната сума пари вътре, а върху пликовете в кутиите на други имало и написани имената им, адреса им и даже изречения като " Принцесата на къщата " със сърчице в допълнение.

Между получателите на пликовете с пари нямало нищо общо, като се изключи че са поданици на селото. Сред щастливците имало вдовица, живееща с неженения си наследник, фамилии с дребни деца и възрастни фамилни двойки.

Някои от получателите обаче се обърнали към полицията и банката, тъй като мислели, че банкнотите били подправени, само че те се оказали същински.

По случая локалните управляващи не са почнали следствие, тъй като няма осъществено закононарушение.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР