Снимка: БулфотоДепутатът от Има такъв народ Мика Зайкова нападна част

...
Снимка: БулфотоДепутатът от Има такъв народ Мика Зайкова нападна част
Коментари Харесай

Зайкова: Донесохте от девет дерета вода, за да имате милиончета субсидия, а за пенсионерите няма пари

Снимка: Булфото

Депутатът от " ИТН " Мика Зайкова атакува част от народните представители за решението им дотациите да не бъдат понижени от 8 на 1 лв..

" Вие гласувахте да си запазите дотацията. Донесохте от девет дерета вода, с цел да докажете, че би трябвало да имате милиончета във вашата дотация, а в този момент за българските пенсионери няма пари “, сподели тя към по време на разискванията в Народното събрание за актуализация на пенсиите. По думите на Димитър Главчев служебното държавно управление не може да прави актуализация на бюджета.

" Не си ли спомняте какво сподели господин финансовият министър – че нашият фискален запас е в прелестно положение и има 8,5 милиарда там. Колегите са пресметнали какъв брой трябват – 185 милиона на месец. До края на годината трябват 1 милиарда и 110 милиона лв.. Извинявайте, сътрудници, само че ще намерите пари за българските пенсионери “, сподели Мика Зайкова.

" Българските пенсионери мизерстват, те са най-бедните в Европа. Не ви ли е неловко да кажете, че няма пари. За всичко друго имате пари. Милиончетата да си ги сложите в дотацията имате, а нямате пари за българските пенсионери. Ще намерите! Има във фискалния запас пари! “, безапелационна бе тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР