Снимка БулфотоДепутатът от ГЕРБ Делян Добрев натири колежката си от

...
Снимка БулфотоДепутатът от ГЕРБ Делян Добрев натири колежката си от
Коментари Харесай

Делян Добрев натири Елена Йончева за родата си в Хасково! Бившият министър обвини БСП: Вербуваха кмета, сега замазват

Снимка Булфото

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев натири колежката си от Българска социалистическа партия Елена Йончева, която го нападна, че доста е назначил доста от роднините му в община Хасково.

„ Всичко идва от това, че Българска социалистическа партия вербува кмета на Хасково Беливанов с първокласни почивки. Със упоменатите от нея компании нямам връзка. Аз шурей нямам. Замеси и брачен партньор на моя братовчедка - Даниел Гаргов, който има присъединяване в една от упоменатите компании, само че през трета компания. А главният акционер е Величко Минев, който беше наставник на умрелия Димчо Михайлевски. Той пък беше народен представител от Българска социалистическа партия. Просто в този момент се основава неестествен скандал, с цел да прикрият различен. Българска социалистическа партия просто са завладяли кмета на Хасково “, разкри Добрев, представен от Пик.

Той добави, че има единствено един директен родственик на работа в общината и това е Росица Гаргова, която му е първа братовчедка. „ Относно заместник-кметовете, да, те са назначени по мое гледище. Евгени Консулов взимаше 4000 лв. заплата, а се върна в общината за 1200 лв.. Върнаха се да работят, с цел да си осъществим задачите. Благодарение на зам.-кметовете работят стратегиите за града. Настоявал съм да бъдат назначени заместник-кметовете, в този момент подадоха оставка “, отговори непосредствено Добрев на Йончева в ефира на Нова тв.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР