Снимка: БулфотоЧленове на структурите на СДС в Пловдив и областта

...
Снимка: БулфотоЧленове на структурите на СДС в Пловдив и областта
Коментари Харесай

Отцепници от СДС в Пловдив отиват в партията на Цветанов

Снимка: Булфото

Членове на структурите на Съюз на демократичните сили в Пловдив и региона на следващия ден ще дадат взаимен брифинг с Цветан Цветанов.

Той е обявен като „ Бъдещи политики ”, като в срещата ще вземат участие някогашният зам.-областен шеф от Съюз на демократичните сили Георги Пилев и ексдепутатът Николай Хаджийски

Те оглавяват конструкция, като настояват, че са законното управление на  Съюз на демократичните сили  в Пловдив и региона, предава .

От своя страна националното управление на партията се бе разграничила от тях още по времето локалните избори предходната година. Тогава Хаджийски и хората към него поддържаха претендента на ЗС „ Александър Стамболийски ” Георги Колев, докато  Съюз на демократичните сили  имаше съглашение с  ГЕРБ  за поддръжка на кметовете в петте огромни града.

Това се случва на фона на изявлението на ръководителя на „ сините ” Румен Христов, че  Съюз на демократичните сили  и  ГЕРБ  преговарят за общо присъединяване на изборите следващата година.

До момента Цветан Цветанов не е оповестил хората в Пловдив от политическия му план „ Републиканци за  България ”. Едно от имената, които се спрягат е на някогашния зам.-кмет по строителството Димитър Кацарски.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР