Снимка БулфотоБурното време ще ни преследва и през днешния ден.

...
Снимка БулфотоБурното време ще ни преследва и през днешния ден.
Коментари Харесай

Слънчево ще е времето днес до 12 часа, а следобед пак се очакват дъжд и градушка

Снимка Булфото

Бурното време ще ни преследва и през днешния ден. Очакваме преди 12 часа да е слънчево с раздрана облачност съвсем над цялата страна. Около и след обяд още веднъж ще се развиват стихии с превалявания, гръмотевици, мощни пориви напразно и градушки, оповестява Нова телевизия. 

Явленията ще са по-активни в западните и централните региони на страната. Температурите в хода на деня ще доближат 21-26 градуса.

Количествата на преваляванията през днешния ден ще са по-малки, само че още веднъж в някои региони на Западна България ще доближат 10-20 литра на квадратен метър за денонощието.

В планините ще е облачно и дъждовно след обяд – съвсем на всички места чакаме превалявания с гръмотевични стихии. Температурите – от 9 градуса по високите елементи до 16 градуса в ниското. По Черноморието – на множеството места слънчево и изсъхнало с оптималната температура денем до 25-26 градуса. Термометрите във водата ще демонстрират 21-22 градуса.

До края на седмицата времето се обрисува неустойчиво с валежи и гръмотевици след обяд. В четвъртък преваляванията ще са повече в Западна и Централна България, в петък – на изток. Дневните температури бележат леко покачване и през почивните дни ще гонят 28-29 градуса.
 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР