Снимка БулфотоБившата тв водеща Албена Вулева пак бяга от България.

...
Снимка БулфотоБившата тв водеща Албена Вулева пак бяга от България.
Коментари Харесай

Албена Вулева пред България днес: Депресирам се в България

Снимка Булфото

Бившата тв водеща Албена Вулева отново бяга от България. Екс журналистката избира да замине някъде в чужбина, където да се радва на по-весело въодушевление. „ Депресирам се в България. Прекалено тъмен, отегчителен и монотонен е животът тук. Усилията, които поставяме, са обезсмислени. Идвам за малко и незабавно бързам да се върна в Протанос, където разликата е голяма – усмихнати хора, нищо, че не са богати, а тук единствено бедност и тъпота ”, изяснява Албена Вулева бързото си тръгване за Кипър пред " България през днешния ден ".

Двете с майка й ще прекарат празниците отвън България, тъй като тук е „ тъмно, ужасно и жалко ”, съгласно журналистката.

В момента тя работи в хотелска верига при съседите и се усеща по-добре от всеки път там. „ Нямам проблем да се установя за непрекъснато в Кипър, само че от време на време и аз изпитвам носталгия ”, споделя Вулева.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР