Снимка БулфотоБебе на един месец е настанено в Инфекциозна клиника

...
Снимка БулфотоБебе на един месец е настанено в Инфекциозна клиника
Коментари Харесай

Бебе е със съмнение за коронавирус в Пловдив, прието е в Инфекциозна клиника

Снимка Булфото

Бебе на един месец е настанено в Инфекциозна клиника на УМБАЛ " Св. Георги " в Пловдив. Това заяви за DarikNews началникът на клиниката доцент доктор Андрей Петров. Той посочи, че бебето било признато през вчерашния ден с бронхит и кашлица.

" Негови родственици преди 15 дни са били в Италия. Затова го взехме. В положително положение е, взели сме му кръв, чакаме след няколко дни да излезе тестът му ", сподели още доцент Петров.

Детето е изолирано в обособен бокс. Тъй като в клиниката няма поделение за деца, то се третира като останалите пациенти. Освен пеленачето, в клиниката са признати още четирима души, със подозрение за COVD-19.

Очаква се да излязат резултатите от пробите им. Според доцент Петров най-възрастният от тях е на 70 години. Всички обаче били в положително положение. По-добро е и положението на единствения към този момент пациент с потвърден коронавирус в клиниката, който бе признат на 13 март.

Припомняме, че това е 39-годишен мъж, завърнал се от Англия.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР