Снимка БулфотоАз имот нямам, живея в апартамент на майка ми,

...
Снимка БулфотоАз имот нямам, живея в апартамент на майка ми,
Коментари Харесай

Добрев плащал на майка си 1200 лв. наем за апартамент

Снимка Булфото

Аз парцел нямам, пребивавам в апартамент на майка ми, само че чартърен, тъй като жилището е на компания на майка ми. Всеки месец превеждам по банков път 1200 лева наем. Това е апартамент, който майка ми е купила от братовчедка ми, сподели в студиото на „ Тази заран “ по Би Ти Ви подалият през вчерашния ден оставка народен представител от ГЕРБ и началник на парламентарната енергийна комисия Делян Добрев, съобщи " Марица ".

„ Сега съм доубит в политическия смисъл на думата. Това, което се случва в политиката – нападки и клюки, са неприятни неща и не съм от хората, които споделят поговорката: “Ти го плюеш, той си мисли, че дъжд вали “, сподели политикът.

Добрев разгласи още, че се отдръпва от Народното събрание поради подправена вест, с която името му се забъркало със скандал с жилища. „ Не мога повече! Не устоявам повече по мой адрес да се спекулира! Един уебсайт написа, че моят кум и майка ми си взели жилища на ниски цени, което не дава отговор на истината. Цената на отстъпено право на градеж не е цена на жилището “, сподели Добрев. И добави, че кумът му е платил 650 евро на квадрат за апартамент в „ Манастирски ливади “, а майка му - за 753 евро на квадрат. Това е пазарната цена в квартала, сподели Добрев.

И изясни, че приказвал по телефона с Бойко Борисов в събота за оставката си. „ Сега даже и да желае Народно събрание не може да отхвърли моята оставка поради решение на Конституционния съд по първата ми оставка “, сподели политикът.

Той остава регионален координатор на ГЕРБ в Хасково, към този момент няма да излиза от политиката.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР