снимка: БулфотоАко е само за две седмици, бизнесът ще се

...
снимка: БулфотоАко е само за две седмици, бизнесът ще се
Коментари Харесай

Председателят на БАЗ: Стоенето във вкъщи и получаването на помощи не влияе добре психически

снимка: Булфото

Ако е единствено за две седмици, бизнесът ще се оправи ”, изясни ръководителят на БАЗ.

На 12 април ще създадем среща с Министерството на здравеопазването, с цел да забележим по какъв начин се движим. Идеята е, в случай че са паднали числата, от 15 да можем да работим и вътре ”. Това сподели в изявление за Агенция „ Фокус “ председателят на Българската асоциация на заведенията (БАЗ) Ричард Алибегов.

Той изясни, че има заведения, които не са се съгласили да отворят през днешния ден, тъй като финансовите изражения не са положителни. Алибегов е безапелационен, че  работата при тези условия обаче е по-добрият вид от това да не се работи въобще.

„ Хората не са съгласни, тъй като финансовото изражение за тях е отрицателно, за всички нас е отрицателно. Важно е обаче  персоналът  – най-ценния актив, който имаме ние,  да се върне на работните си места . Осъзнавайки, че работим на загуба, по-добре да работим, в сравнение с да изчакаме още 15 дни и да не работим “, сподели още той.

По думите на Алибегов финансовото изражение на това единствено градините да работят по принцип е отрицателно, защото 20% от потенциала нямало по какъв начин да изплаща 100% от разноските. Важно обаче било личният състав да се върне на работните места.

„ Колкото и да е дребен размерът, който ще имаме като работа,  това въпреки всичко ще разреши хората да изкарват по-прилични пари и най-много – да се върнат още веднъж към ритъма на работа.  Стоенето във у дома и приемането на помощи не въздейства добре душевен, а и не е добре за работната атмосфера. В следствие хората стават мързеливи, губят привички. Със сигурност е по-добре да се работи даже по този начин.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР