Снимка БулфотоАко българските граждани кажат Да, ние сме за еднополови

...
Снимка БулфотоАко българските граждани кажат Да, ние сме за еднополови
Коментари Харесай

Каракачанов култов: Ако българите кажат да на еднополовите бракове - чудесно! Ако кажат не още по-хубаво

Снимка Булфото

Ако българските жители кажат " Да, ние сме за еднополови бракове " - отлично. Ако кажат " Не ", още по-добре. Това сподели пред публицисти в Народното събрание министърът на защитата Красимир Каракачанов за предлагането на Българска социалистическа партия за референдум за Истанбулската спогодба, съобщи „ Фокус “.

„ Нацията е в демографска рецесия, а ние ще учим децата по какъв начин да си сменят пола, вместо да ги учим на морални, човешки, български полезности “, разяснява той.

„ Има разлика сред хомосексуализма и еднополовите бракове, както и сред хомосексуализма и трети пол. Не се греша на никого какви са половите му желания и не желая някой да ми постанова на мен, че има трети или 14-ти пол “, уточни Красимир Каракачанов. „ Не натрапвам на никой полови желания и какво ще прави под юргана. Крайно време е да спрат да ми постановат и изясняват, че имало трети пол “, съобщи той.

Не е ли неравноправие сред половете бащата ти да те продаде на 12 години. Има ли го? Има го. Хайде да решим казуса тук, считаме, че ще го решим с Истанбулската спогодба ли? “, попита министърът.

В отговор на въпрос постоянна ли е ръководещата коалиция с оглед мнението на вицепремиера Валери Симеонов за референдума за Истанбулската спогодба Красимир Каракачанов разяснява: „ Валери Симеонов е с 10 години по-голям от мен, държи да му крещя батко. Този път съм пропуснал да се съветвам с него, само че считам, че съм прав. Ако счита, че въпросът не би трябвало да се обяснява, е негово персонално мнение, аз имам свое “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР