Снимка Булфото32-годишен мъж е загинал, а 18-годишен младеж е с

...
Снимка Булфото32-годишен мъж е загинал, а 18-годишен младеж е с
Коментари Харесай

Челен сблъсък край Шумен! Загина млад мъж, друг се бори за живота си

Снимка Булфото

32-годишен мъж е умрял, а 18-годишен юноша е с заплаха за живота след злополука на пътя Шумен - Велики Преслав, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен, написа Пик.

Сигналът за случая е подаден малко след 23:00 часа нощес. Катастрофата е станала на пътя Шумен - Велики Преслав на " Белия хълм " малко след квартал " Дивдядово ".

На място незабавно са изпратени екипи на полиция, пожарна и Спешна помощ. Водачът на лек автомобил " Фолксваген Пасат " с шуменска регистрация се е движил в посока към Велики Преслав.

Навлязъл е в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал челно в идващия насрещно лек автомобил " Опел Корса " с варненска регистрация. След удара лидерът на " Опел ", който е с букви К. И. (на 32 години) от село Кочово, е умрял на място.

В МБАЛ-Шумен е откаран лидерът на " Фолксваген ". 18-годишният юноша с букви Т. Б. от село Хан Крум е настанен за лекуване с мозъчен кръвоизлив и заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР