Снимка: Булфото29-годишният В.В. ще бъде предаден на Република Франция по

...
Снимка: Булфото29-годишният В.В. ще бъде предаден на Република Франция по
Коментари Харесай

Млада българка направи кариера във Франция. От обикновена проститутка се издигна до отговорник за цяла улица

Снимка: Булфото

29-годишният В.В. ще бъде предаден на Република Франция по силата на европейска заповед за арест, издадена от Публичната прокуратура във френския град Бобини.

Там се води наказателно дело против проведена незаконна група за трафик на хора и сводничество. Престъпленията са осъществени в интервала от 2015 година до 23 януари 2018 година В.В. замествал ръководителя на незаконната група, когато той отсъствал.

Издирваната по същото наказателно дело във Франция 28-годишна Е.Л. през днешния ден сама даде единодушието си в правосъдната зала на Търговищкия областен съд да бъде екстрадирана и да дава отговор пред френските правосъдни управляващи. От елементарна проституираща жена в град Бобини тя се издигнала до отговорник на предлагащите полови услуги на цяла улица в града. В понеделник в Търговищкия областен съд делото по ЕЗА за нея ще продължи, като съдът още веднъж ще желае търсената от Франция българка да удостовери единодушието си да бъде предадена на френските управляващи.

Двамата напуснали Република Франция, откакто против тях са подхванати дейности по наказателното им гонене. Установени и арестувани са в Търговище, а Окръжната прокуратура им наложи мярка за неотклонение задържане за период до 72 часа до произнасянето на съда. Съдебните управляващи в Република Франция са ги оповестили за общодържавно търсене. По френските закони закононарушенията, за които се търсят двамата българи, се санкционират с отнемане от независимост до 10 години. Участието в ОПГ, трафикът на хора и сводничеството са наказуеми и по българското законодателство.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР