снимка Булфото20-годишен варненец получи условна присъда, след като бе заловен

...
снимка Булфото20-годишен варненец получи условна присъда, след като бе заловен
Коментари Харесай

Условна присъда за млад варненец, хванат с метамфетамин за няколко лева

снимка Булфото

20-годишен варненец получи условна присъда, откакто бе хванат от полицията с метамфетамин, оповестиха от пресслужбата на районния съд във Варна.

Младият мъж бе осъден с 6 месеца отнемане от свобода, отсрочено с 3 години изпитателен период. В условия на продължавано престъпление в интервала 18 юли 2019 година - 18 февруари 2020 година, при рутинна проверка във Варна от полицейски патрул, на два пъти в региона на пазара и под автогарата, той бил засичан да държи в себе си, без съответно позволение, бяло кристално вещество - метамфетамин.

Установено е, че откритото в двата случая у него високорисково наркотично вещество е с друго наличие на активен компонент, на обща стойност под 10 лв..
20-годишният обвиняем има предишна съдимост. В правосъдна зала той постигна съглашение с прокуратурата за параметрите на наказването, което съдът одобри. Сторените по делото разходи се поемат от подсъдимия.

Веществените доказателства – опаковки и излишък от наркотично вещество, след влизане в действие на споразумението следва да бъдат унищожени. Съдебният акт е финален. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР