снимка БулфотоС г-н Марешки се преговаря доста трудно. Ние имахме

...
снимка БулфотоС г-н Марешки се преговаря доста трудно. Ние имахме
Коментари Харесай

Краянчева: Марешки е състоятелен човек, концесията не би сменила разбиранията му

снимка Булфото

„ С господин Марешки се договаря много мъчно. Ние имахме дълги диалози и изложихме няколко разновидността. Той не искаше да разпише, тъй като смяташе, че ще го окомплектоват с ръководещата коалиция. Перспективата да бъде окомплектован с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия е по-лошият вид. След дълги диалози той в действителност даде подписите на 10 народни представители ”. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева за „ Неделята на NOVA ”.

„ За концесията на плажа не мога да кажа, само че той е заможен човек и това не би сменило разбиранията му ”, уточни още тя.

„ Ние имаме ясна задача и тя е разискване на нова Конституция. Всички диалози във всички направления са разрешени. Ние би трябвало да убедим нашите съперници, даже и тези от опозицията, че има смисъл да водим този диалог ”, уточни още Караянчева.

„ Цветята, поднесени от ЖГЕРБ-Пловдив са били отстранени тъкмо преди да пристигна президентът от протокола на президента. Има видеозапис от събитието. За страдание даже по време на празника на Съединението разделянето витае във въздуха. Невъзможни са договарянията. Жалко е, че през днешния ден протоколът на президента направи този гаф ”, съобщи ръководителят на парламента Цвета Караянчева 

Тя съобщи, че има опасения за освирквания по време на тържественото отбелязване на Съединението довечера в Пловдив.

„ Страх ме е довечера. Нека да сведем глава пред героите. Когато би трябвало да приказваме между тях – дано да го вършим цивилизовано ", прикани Караянчева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР